UN SINGUR CANDIDAT PENTRU POSTUL DE MANAGER AL CENTRULUI CULTURAL MIOVENI

Publicat: 13 Octombrie 2016

primaria-mioveni-proiect-corp-bLuni, 17octombrie a.c., de la ora 11.00, în sala de ședințe a Primăriei Mioveni, etajul al doilea , va avea loc interviul pentru susţinerea Proiectului de Management - etapa a II-a pentru postul de Manager al

Centrului Cultural Miove.
Persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare în acest sens la Registratura Primăriei, către secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea acestuia, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , ori pe faxul instituției la nr. 0248/ 260.500(Conform Ordinului 2799/2015 privind Regulamentul Cadru de Organizare și Desfășurare a Concursurlor de Management - articolul 9, punctul 9).
De menționat, că persoanele care asistă la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuțiilor sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului. Numărul de persoane care doresc să participe la interviu trebuie să se încadreze în numărul de locuri disponibile ale sălii în care are loc interviul.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar