Vizită de lucru a reprezentanţilor ADR Sud Muntenia la Mioveni

Publicat: 30 Octombrie 2013

 DSC0311Vizită de lucru a reprezentanţilor ADR Sud Muntenia înaintea inaugurării celor doua proiecte importante pentru comunitatea din oraşul Mioveni:

· MODERNIZAREA STRĂZII I.C BRĂTIANU DIN ORAŞUL MIOVENI PRIN CREAREA A DOUĂ BENZI SUPLIMENTARE”

· „MODERNIZAREA PODULUI PESTE RÂUL ARGEŞEL PRIN CREAREA A 2 BENZI SUPLIMENTARE DE ACCES ÎN ORAŞUL MIOVENI

Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional (POR), a organizat miercuri, 30 octombrie, o nouă vizită în teren împreună cu jurnaliştii la locurile de implementare a şapte proiecte derulate prin Regio la nivelul judeţului Argeş.

În cadrul evenimentului au fost vizitate în teren şapte proiecte, cu scopul de a prezenta jurnaliştilor stadiul implementării acestora şi, implicit, impactul Regio la nivelul judeţului Argeş. În oraşul Mioveni au fost vizitate trei obiective:Dispeceratul din incinta Poliţiei Locale, Cantina Socială , Strada I.C Bratianu şi Podul peste râul Argeşel. Cele cinci proiectele desfăşurate la Mioveni au fost: · IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU CREŞTEREA SIGURANŢEI CETĂŢENILOR DIN ORAŞUL MIOVENI; · . „REABILITAREA, MODERNIZAREA ŞI DOTAREA CANTINEI SOCIALE DIN ORAŞUL MIOVENI ŞI A CENTRULUI DE SPRIJIN LA DOMICILIU PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE, MIOVENI, JUDEŢUL ARGEŞ”; · „MODERNIZAREA STRĂZII I.C BRĂTIANU DIN ORAŞUL MIOVENI PRIN CREAREA A DOUĂ BENZI SUPLIMENTARE”; · „MODERNIZAREA PODULUI PESTE RÂUL ARGEŞEL PRIN CREAREA A 2 BENZI SUPLIMENTARE DE ACCES ÎN ORAŞUL MIOVENI”; · „CREŞTEREA ACCESIBILITĂŢII CETĂŢENILOR LA SERVICII DE UTILITĂŢI PRIN EXTINDEREA SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC ÎN ORAŞUL MIOVENI”.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar