Vremea se răcește. După 10 septembrie vin ploile

Publicat: 07 Septembrie 2015

vreme-ploaie-umbrela-oameniVremea se va răci ușor în următoarele zile la nivelul întregii țări, temperaturile medii maxime situându-se la 20 de grade Celsius, iar după 10 septembrie se vor semnala ploi pe arii extinse, conform prognozei pentru perioada

7 - 20 septembrie, publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Pentru regiunea Muntenia se estimează că în prima săptămână a intervalului de prognoză regimul termic se va menţine apropiat de cel normal pentru această perioadă a anului, cu valori diurne situate, în medie, între 23 şi 25 de grade Celsius.
După 12 septembrie un proces de încălzire treptată va determina o creştere a temperaturii aerului, spre medii ale maximelor diurne de aproximativ 26 de grade, pentru ca spre 19-20 septembrie acestea să scadă cu aproximativ 2 grade, vremea redevenind normală din punct de vedere termic pentru a doua decadă a lunii septembrie.
Regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori cuprinse, în medie, între 11 şi 13 grade pe tot parcursul intervalului de prognoză.
Probabilitatea pentru precipitaţii va fi destul de redusă şi doar pe 11 şi 12 septembrie se vor semnala ploi pe arii extinse, posibil izolat mai importante cantitativ.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar