Vremea se strică! Prognoza meteo pentru weekend

Publicat: 23 Aprilie 2016

vreme-inorat-ploaieAdministrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru acest weekend. Potrivit acestuia vremea va fi instabilă, vor fi ploi în averse și descărcări electrice.

Sâmbătă,vremea va deveni în general

instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala în zona de munte şi în sud-vest şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantităţile de apă vor putea fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade.
Duminică,vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala în zona de munte şi în sud-vest şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantităţile de apă vor putea fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar