Ziua Poliţiei Române debutează cu un concurs de tir

Publicat: 20 Martie 2015

politie-concurs-armaCu ocazia Zilei Poliţiei Române, care se sărbătoreşte în fiecare an, la 25 martie, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş va organiza o serie de manifestări menite să marcheze însemnătatea acestei zile.
Astfel, vineri, 20 martie a.c., începând cu ora

11:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş invită jurnaliştii acreditaţi să participe, alături de poliţişti, la un concurs de tir, organizat în poligonul din Lăbuşeşti din municipiul Piteşti.
Tot vineri, începând cu ora 14.00 la Stadionul Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, se va organiza un meci de fotbal între echipa de fotbal a I.P.J. Argeş şi echipa procurorilor din cadrul unităţilor de Parchet din Municipiul Piteşti.
Luni, 23 martie a.c. între orele 10.00 şi 12.00 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş îşi deschide porţile pentru a fi vizitat de elevi şi preşcolari. Aceştia vor fi întâmpinaţi de poliţiştii Serviciului Resurse Umane, cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, ai Serviciului Rutier, Criminalistic şi cei din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale.
Marţi, 24 martie a.c. în sala Consiliului Judeţean Argeş va avea loc „Ziua Filmului Preventiv Poliţist" un proiect al Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, destinat elevilor din ciclul liceal.
Tot în aceeaşi zi, Poliţiile Municipiilor Câmpulung şi Curtea de Argeş îşi vor deschide porţile pentru a fi vizitate de elevi şi preşcolari.
Activităţile se încheie miercuri, 25 martie 2014, începând cu ora 12.00, când poliţiştii argeşeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pe traseul Piaţa Primăriei – Piaţa Vasile Milea din municipiul Piteşti.

Share
Joomla SEF URLs by Artio

Curs valutar